Cacık Tanımı İçin Malzemeler
2 adet orta uzunluk salatalık
3 diş sarımsak
2.5 su bardağı yoğurt, 1/2 (yarım) bardak su
Yeterli ölçüde tuz
Üzeri için
Zeytinyağı ve nane
Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Salatalıkları küp biçiminde doğrayın ,sarımsakları ezin.
Yoğurdu güzelce çırpıldıktan sonra salatalıklarla karıştırın.
Servis kasesine alınca üzerine nane ve zeytinyağı ek edilir. Afiyetler olsun. Not : salatalıklarımızı, küp halinde doğradığımız vakit cacığımız sulanma yapmaz. Yogurt uygunca çırpıldıktan sonra da daha kıvamlı olması için su eklemesi fazla yapılmaz.
Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet orta uzunluk salatalık
3 diş sarımsak
2.5 su bardağı yoğurt, 1/2 (yarım) bardak su
Yeterli ölçüde tuz
Üzeri için
Zeytinyağı ve nane
Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Salatalıkları küp biçiminde doğrayın ,sarımsakları ezin.
Yoğurdu güzelce çırpıldıktan sonra salatalıklarla karıştırın.
Servis kasesine alınca üzerine nane ve zeytinyağı ek edilir. Afiyetler olsun. Not : salatalıklarımızı, küp halinde doğradığımız vakit cacığımız sulanma yapmaz. Yogurt uygunca çırpıldıktan sonra da daha kıvamlı olması için su eklemesi fazla yapılmaz.
Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı