Çayın Yanına Şipşak Tatlı Tanımı İçin Gereçler
1,5 paket petibör
2 yemek kaşığı kakao
2 paket bitter çikolata
2 yemek kaşığı tereyağ yada margarin
2 çay bardağı süt
15 adet fındık
1 çay bardağı ceviz
Çayın Yanına Şipşak Tatlı Tanımı Yapılışı
Süt margarin çikolataya benmari eritilip karıştırılır.
Sonrasında içerisine birinci kakao eklenir yedirilir.
Sonrasında kırdığımız petibör ufalttığımız fındık ve ceviz eklenip karıştırılır.
Ben yağlı kağıtta hal verdim daha kolay form veriliyor.
Şekeri az gelir diye düşünen olursa 2 yemek kaşığı ekleyebilirisiniz bize nazaran bu şeker oranı pek hoş deneyecek olanlara afiyet olsun .
1,5 paket petibör
2 yemek kaşığı kakao
2 paket bitter çikolata
2 yemek kaşığı tereyağ yada margarin
2 çay bardağı süt
15 adet fındık
1 çay bardağı ceviz
Çayın Yanına Şipşak Tatlı Tanımı Yapılışı
Süt margarin çikolataya benmari eritilip karıştırılır.
Sonrasında içerisine birinci kakao eklenir yedirilir.
Sonrasında kırdığımız petibör ufalttığımız fındık ve ceviz eklenip karıştırılır.
Ben yağlı kağıtta hal verdim daha kolay form veriliyor.
Şekeri az gelir diye düşünen olursa 2 yemek kaşığı ekleyebilirisiniz bize nazaran bu şeker oranı pek hoş deneyecek olanlara afiyet olsun .