Ciğer Söğüş (Soğan Piyaz Ve Közlenmiş Biber İle) Tanımı İçin Malzemeler
1 kg kuzu ciğer
250 gram kuyruk yağı
Tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İsteğe bağlı kimyon
Piyaz için;
2 adet soğan
Yarım demet maydanoz
Sumak
Yarım limon
Ekstradan;
Kırmızı acı közlenmiş biber
Ciğer Söğüş (Soğan Piyaz Ve Közlenmiş Biber İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğerleri pis kısımlarından ayırıp ince ince parmak uzunluğunda doğrayın.
Küp küp kuyruk yağları da doğrayın.
Tepsiye bırakıp sıvı yağ ,tuz atıp karıştırın tepsiye dizin.
200° fırında 35 -40 dk kadar pişirin. Ve sıcak sıcak servis yapın.
Soğanı da ince ince piyaz doğrayıp maydanozlarıda küçük küçük doğrayıp tuz ve limon, sumak ile karıştırın. Yanında servis yapın.
Afiyet olsun
Ciğer Söğüş (Soğan Piyaz Ve Közlenmiş Biber İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg kuzu ciğer
250 gram kuyruk yağı
Tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İsteğe bağlı kimyon
Piyaz için;
2 adet soğan
Yarım demet maydanoz
Sumak
Yarım limon
Ekstradan;
Kırmızı acı közlenmiş biber
Ciğer Söğüş (Soğan Piyaz Ve Közlenmiş Biber İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğerleri pis kısımlarından ayırıp ince ince parmak uzunluğunda doğrayın.
Küp küp kuyruk yağları da doğrayın.
Tepsiye bırakıp sıvı yağ ,tuz atıp karıştırın tepsiye dizin.
200° fırında 35 -40 dk kadar pişirin. Ve sıcak sıcak servis yapın.
Soğanı da ince ince piyaz doğrayıp maydanozlarıda küçük küçük doğrayıp tuz ve limon, sumak ile karıştırın. Yanında servis yapın.
Afiyet olsun
Ciğer Söğüş (Soğan Piyaz Ve Közlenmiş Biber İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı