Çikolata Ganaj Tanımı İçin Malzemeler
400gr crema liquide (Sıvı)
200 gram bitter çikolata
Çikolata Ganaj Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
200gr crema ocak’ta bir taşım ısıtın çikolata sıcak crema dökün, güzelce karışsın.
Ardından 200 gram soğuk crema dökün pürüzsüz bir kıvam alana dek karıştırın.
Film streçle hava almayacak formda üstünü kapatıp, bir gün dolapta bekletin.
Ertesi gün çıkarıp, mikserle şantiye olana dek çırpın, kremanız hazır. İster pastanıza ister cup kek her alanda kullanabilirsiniz.
Çikolata Ganaj Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
400gr crema liquide (Sıvı)
200 gram bitter çikolata
Çikolata Ganaj Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
200gr crema ocak’ta bir taşım ısıtın çikolata sıcak crema dökün, güzelce karışsın.
Ardından 200 gram soğuk crema dökün pürüzsüz bir kıvam alana dek karıştırın.
Film streçle hava almayacak formda üstünü kapatıp, bir gün dolapta bekletin.
Ertesi gün çıkarıp, mikserle şantiye olana dek çırpın, kremanız hazır. İster pastanıza ister cup kek her alanda kullanabilirsiniz.
Çikolata Ganaj Tanımı Fotoğraflı Yapılışı