Çikolata Soslu Kesme Muhallebi Tanımı İçin Gereçler
3 su bardağı su
3 su bardağı süt
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı un
5 yemek kaşığı şeker
1 paket krema
80 gram bitter çikolata
Çikolata Soslu Kesme Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tenceremize su, süt ,un ,nişastayı koyup güzelce karıştırıp ocağa alalım. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edelim.
Uygun bir borcam tepsiyi su ile ıslatıp muhallebimizi dökelim.
Kremamızı biraz ısıttıktan sonra çikolatamızı koyup çikolata eriyinceye kadar karıştıralım.
Pişen muhallebinin üstüne dökelim. Soğuduktan sonra buzdolabına koyup 4/5 saat sonra servise hazırdır. Afiyet olsun.
Çikolata Soslu Kesme Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı su
3 su bardağı süt
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı un
5 yemek kaşığı şeker
1 paket krema
80 gram bitter çikolata
Çikolata Soslu Kesme Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tenceremize su, süt ,un ,nişastayı koyup güzelce karıştırıp ocağa alalım. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edelim.
Uygun bir borcam tepsiyi su ile ıslatıp muhallebimizi dökelim.
Kremamızı biraz ısıttıktan sonra çikolatamızı koyup çikolata eriyinceye kadar karıştıralım.
Pişen muhallebinin üstüne dökelim. Soğuduktan sonra buzdolabına koyup 4/5 saat sonra servise hazırdır. Afiyet olsun.
Çikolata Soslu Kesme Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı