Çikolatalı Bisküvili Tatlı

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Çikolatalı Bisküvili Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı damla çikolata
1 yemek kaşığı tereyağı
Ara katlar için;
1 paket bisküvi (Petibör yahut burçak farketmez)
İsteğe nazaran muz, kivi, çilek üzere meyveler

Çikolatalı Bisküvili Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeleri tenceremize alıp, karıştırıyoruz.
Kaynamaya başlayınca damla çikolatasını ve tereyağını da ekliyoruz. Bisküvileri rondodan geçiriyoruz.
Bir kaseye evvel bisküvi akabinde hazırladığımız çikolatalı sosu olacak halde döküyoruz.
Aralarına istediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz. Meyve kullanmadan da tadı çok hoş oluyor.
Üstünü hindistan cevizi, fındık, ceviz vs. ile süsleyebilirsiniz.
Bir kaç saat dinlendikten sonra servise hazır. Afiyet olsun.
Çikolatalı Bisküvili Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Muzlu Damla Çikolatalı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler 1 kg süt 3 paket petibör bisküvi 1 çay bardağı damla çikolata 5 tane küçük muz 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 5 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kakao 1 paket vanilya Muzlu Damla Çikolatalı Bisküvili Pasta Tanımı Yapılışı Süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Çikolatalı Bisküvili Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 1 paket petibör bisküvi Yarım su bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao 1 paket bitter çikolata 1 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ Çikolatalı Bisküvili Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bisküvileri fazla ufalamadan biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Çikolatalı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Gereçler 1 paket sade petibör bisküvi 1,5 paket kakaolu petibör bisküvi (Küçük olan paketlerden ) Kreması için; 1 litew süt (5 su bardağı) 2 yemek kaşığı tepeleme un 3 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı toz şeker 1 paket şekerli vanilin 1 portakal kabuğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Dört Katında Farklı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tanımı İçin Gereçler Alt katı için 2 paket burçak bisküvi 1 yemek kaşığı tereyağı 2. katı için muhallebisi için 3,5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 çay bardağı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Vanilya Ve Çikolata Kremalı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Materyaller Tabanı için ; 2 paket petibör bisküvi sade çikolatalı Krema için ; 2 su bardağı süt Yarım su bardağı şeker 2 yemek kaşığı tepeleme un 1 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı nişasta 80 gram bitter yahut sütlü çikolata Vanilyalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Üst Alt