Çikolatalı Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
150 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta sarısı
1 küçük çay bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı su
1 tatlı kaşığı kabartma tozu (silme)
1 tatlı kaşığı vanilya (silme)
1.5-2 su bardağı un (orta yumuşak bir hamur olmalı )
1 su bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı damla çikolata
Çikolatalı Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağı ve yumurtayı düzgünce karıştırdıktan sonra ceviz ve damla çikolata hariç tüm materyallerle hamuru yoğurun.
En son ceviz ve çikolatayı da ekleyerek biçim verip fırın tepsisine dizin.
175 derecede 25-30 dk pişirin .
Çikolatalı Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
150 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta sarısı
1 küçük çay bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı su
1 tatlı kaşığı kabartma tozu (silme)
1 tatlı kaşığı vanilya (silme)
1.5-2 su bardağı un (orta yumuşak bir hamur olmalı )
1 su bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı damla çikolata
Çikolatalı Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağı ve yumurtayı düzgünce karıştırdıktan sonra ceviz ve damla çikolata hariç tüm materyallerle hamuru yoğurun.
En son ceviz ve çikolatayı da ekleyerek biçim verip fırın tepsisine dizin.
175 derecede 25-30 dk pişirin .
Çikolatalı Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı