Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller
125 gram tereyağı
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 litre süt
1 paket vanilya
Ganaj İçin
50 gram krema
1 paket çikolata
Krema ve çikolatayı benmari adabı erittim soğuduktan sonra kullandım
Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağında unu kokusu çıkana kadar kavurun.
Süt, ve şekeri ilave edin kaynayana kadar daima karıştırın vanilya ekleyip ocaktan alın.
Islattığınız rastgele bir kalıba tavuk göğsü tatlısını dökün, güzelce soğuduktan sonra karşıt çevirip, dilediğiniz halde süsleyin.
Tıpkı tatlıyı borcamda yapıp üzerine de ganaj döküp süsleyebilirsiniz
125 gram tereyağı
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 litre süt
1 paket vanilya
Ganaj İçin
50 gram krema
1 paket çikolata
Krema ve çikolatayı benmari adabı erittim soğuduktan sonra kullandım
Çikolatalı Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağında unu kokusu çıkana kadar kavurun.
Süt, ve şekeri ilave edin kaynayana kadar daima karıştırın vanilya ekleyip ocaktan alın.
Islattığınız rastgele bir kalıba tavuk göğsü tatlısını dökün, güzelce soğuduktan sonra karşıt çevirip, dilediğiniz halde süsleyin.
Tıpkı tatlıyı borcamda yapıp üzerine de ganaj döküp süsleyebilirsiniz