Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı tepeleme un
2 yemek kaşığı tepeleme mısır nişasta
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
1 kutu (200 gr) krema
2 paket burçak bisküvi
Çilek
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Uygun bir tencereye süt, şeker,un ve nişastayı koyalım ocakta kaynayana kadar karıştıralım.
Kaynayınca ocaktan alalım.
İçerisine tereyağ ve vanilyayı ekleyip karıştıralım.
Üzerini streçle kapatıp hava almayacak formda kapatıp soğumaya bırakalım.
Soğuyan muhallebinin içerisine 1 kutu kremayı dökelim mikserle çırpalım.
Burçak bisküvilerini rondodan geçirelim.
Çilekleri doğrayalım, kuplarımızın tabanına bi tatlı kaşığı bisküvi dökelim.
Üzerine 2 tatlı kaşığı muhallebi dökelim.
Sonrasında kenarlara denk gelecek formda çilekleri dizelim.
Üzerine tekrar bisküvi sonrasında muhallebi ve tekrar bisküvi dökerek tamamlayalım.
Buzdolabına kaldıralım.
3-4 saat sonra servise hazır. Afiyet olsun.
Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı tepeleme un
2 yemek kaşığı tepeleme mısır nişasta
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
1 kutu (200 gr) krema
2 paket burçak bisküvi
Çilek
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Uygun bir tencereye süt, şeker,un ve nişastayı koyalım ocakta kaynayana kadar karıştıralım.
Kaynayınca ocaktan alalım.
İçerisine tereyağ ve vanilyayı ekleyip karıştıralım.
Üzerini streçle kapatıp hava almayacak formda kapatıp soğumaya bırakalım.
Soğuyan muhallebinin içerisine 1 kutu kremayı dökelim mikserle çırpalım.
Burçak bisküvilerini rondodan geçirelim.
Çilekleri doğrayalım, kuplarımızın tabanına bi tatlı kaşığı bisküvi dökelim.
Üzerine 2 tatlı kaşığı muhallebi dökelim.
Sonrasında kenarlara denk gelecek formda çilekleri dizelim.
Üzerine tekrar bisküvi sonrasında muhallebi ve tekrar bisküvi dökerek tamamlayalım.
Buzdolabına kaldıralım.
3-4 saat sonra servise hazır. Afiyet olsun.
Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı