Çıtır Balık (Büyük Küçük Bu Tarife Bayılacak) Tanımı İçin Materyaller
500 gram pangasius filetosu
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı dolusu un
300 gr mısır gevreği (hafif rondodan cekin)
Tuz
Kızartmak için;
Sıvıyağ
Çıtır Balık (Büyük Küçük Bu Tarife Bayılacak) Tanımı Yapılışı
Filetoları 2 parmak kalınlığında ve ortalama işaret parmağı uzunluğunda kesip tuzlayın.
Bir tabağa unu, farklı tabağa mısır gevreğini ve bir tabağada yumurtayı kırıp biraz tuz atıp çırpın.
Tavaya sıvı yağ dökün ve altını açın.
Filetoları evvel una, sonra yumurtaya ve en son olarak mısır gevreğine bulayıp kızgın ateşde gerili önlü kızartın.
Patates kızartması ile dilek ederseniz servis yapın. Afiyet olsun.
500 gram pangasius filetosu
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı dolusu un
300 gr mısır gevreği (hafif rondodan cekin)
Tuz
Kızartmak için;
Sıvıyağ
Çıtır Balık (Büyük Küçük Bu Tarife Bayılacak) Tanımı Yapılışı
Filetoları 2 parmak kalınlığında ve ortalama işaret parmağı uzunluğunda kesip tuzlayın.
Bir tabağa unu, farklı tabağa mısır gevreğini ve bir tabağada yumurtayı kırıp biraz tuz atıp çırpın.
Tavaya sıvı yağ dökün ve altını açın.
Filetoları evvel una, sonra yumurtaya ve en son olarak mısır gevreğine bulayıp kızgın ateşde gerili önlü kızartın.
Patates kızartması ile dilek ederseniz servis yapın. Afiyet olsun.