SoruCevap
Yeni Üye
Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı İçin Materyaller
8 dilim tavuk fileto
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı un
Yarım çay kaşığı karabiber
3 yumurta
2 su bardağı galeta unu
Ölçüler tavuklarınıza nazaran belirlenir
Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kasaptan şinitzel için doğranmış tavuk alın. Birinci kaba tuz, un ve karabiber koyup karıştırın.
İkinci kaba yumurta kırıp çırpın. Üçüncü kaba ise galeta unu koyun.
Şayet konutunuzda galeta varsa robotton geçirip galeta unu elde edebilirsiniz.
Tavuk filetoyu evvel una sonra yumurtaya en son galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.
Akabinde servis edebilirsiniz afiyet olsun.
8 dilim tavuk fileto
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı un
Yarım çay kaşığı karabiber
3 yumurta
2 su bardağı galeta unu
Ölçüler tavuklarınıza nazaran belirlenir
Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kasaptan şinitzel için doğranmış tavuk alın. Birinci kaba tuz, un ve karabiber koyup karıştırın.
İkinci kaba yumurta kırıp çırpın. Üçüncü kaba ise galeta unu koyun.
Şayet konutunuzda galeta varsa robotton geçirip galeta unu elde edebilirsiniz.
Tavuk filetoyu evvel una sonra yumurtaya en son galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.
Akabinde servis edebilirsiniz afiyet olsun.