Çıtır Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Küçük uzunluk karnabahar
4 yemek kaşığı yulaf unu
1 su bardağı maden suyu
Tuz, kimyon,karabiber, pul biber, kırmızı toz biber
Çıtır Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları ayırıp haşlıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
Geniş bir kabda unu, baharları ve maden suyunu ekleyip karıştırıyoruz.
Son olarak karnabaharları sosa batırıp tepsiye diziyoruz.
190 derece fırında denetim ederek 30 40 dk pişiriyoruz. Afiyet olsunnnn
Çıtır Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Küçük uzunluk karnabahar
4 yemek kaşığı yulaf unu
1 su bardağı maden suyu
Tuz, kimyon,karabiber, pul biber, kırmızı toz biber
Çıtır Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları ayırıp haşlıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
Geniş bir kabda unu, baharları ve maden suyunu ekleyip karıştırıyoruz.
Son olarak karnabaharları sosa batırıp tepsiye diziyoruz.
190 derece fırında denetim ederek 30 40 dk pişiriyoruz. Afiyet olsunnnn
Çıtır Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı