SoruCevap
Yeni Üye
Çıtır Paneli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
2 kesim tavuk göğsü
Sosu için;
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1,5 çay kaşığı köri
1,5 çay kaşığı pul biber
4 diş sarımsak
Bulamak için;
2 yemek kaşığı un
2,5 su bardağı mısır gevreği (Robottan geçirelim)
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Çıtır Paneli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce tavuk göğsümüzü ince uzun keselim.
Sonra sos için gereçlerin hepsini karıştıralım.
Ayrı tabaklara un ve robottan geçirdiğimiz mısır gevreğini koyalım.
Tavuklarımızı evvel una, sonra sosa, sonra mısır gevreğine artlı önlü bulayıp, kızgın yağda kızartalım. Afiyet olsun
Çıtır Paneli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 kesim tavuk göğsü
Sosu için;
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1,5 çay kaşığı köri
1,5 çay kaşığı pul biber
4 diş sarımsak
Bulamak için;
2 yemek kaşığı un
2,5 su bardağı mısır gevreği (Robottan geçirelim)
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Çıtır Paneli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce tavuk göğsümüzü ince uzun keselim.
Sonra sos için gereçlerin hepsini karıştıralım.
Ayrı tabaklara un ve robottan geçirdiğimiz mısır gevreğini koyalım.
Tavuklarımızı evvel una, sonra sosa, sonra mısır gevreğine artlı önlü bulayıp, kızgın yağda kızartalım. Afiyet olsun
Çıtır Paneli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı