Son konular

Çoban Kavurma

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
1 kilo kuzu kuşbaşı
1 adet soğan
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı salça
3 adet sivri biber
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı su

Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kuzu kuşbaşı etimizi tencereye koyuyoruz, yüksek ateşte kavuruyoruz.
Soğanı küp küp doğruyoruz, ekliyoruz sarımsakları da küçük küçük doğruyoruz, ekliyoruz.
Tereyağı ve salçayı ekleyip, güzelce kavuruyoruz.
Sivri biberleri çok küçük olmayacak şekilde doğruyoruz, ekliyoruz.
Karabiber ve tuzunu da ekleyip, suyunu koyuyoruz 30 dakika kadar pişiriyoruz. Lokum gibi pişiyor et hem pratik hem lezzetli bir yemek afiyet olsun şimdiden.
Çoban Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 500 gram küçük doğranmış kuzu kuşbaşı 1 büyük soğan 5 diş sarımsak 2 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber ½ çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pulbiber Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru
Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 600 gram kuzu kuşbaşı et 1 adet soğan 4-5 diş sarımsak 2 yeşilbiber 1 kırmızıbiber 2 domates Tuz Karabiber Toz kırmızıbiber Kimyon Kekik Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye alınan et, suyunu salıp çekene kadar pişirilir (Kuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Lokum Üzere Çoban Kavurma Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo kuşbaşı dana eti 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet kuru soğan 1 diş sarımsak 2 adet sivri biber 2 adet domates 1 tatlı kaşığı salça 1 çay bardağı sıcak su Tuz, karabiber, pulbiber, kekik( damak zevkinize göre) Lokum Üzere Çoban Kavurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Çoban Kavurma Tanımı İçin Gereçler 1.5 kilo dana eti 100 -150 gram iç yağ 1 soğan 2 defne yaprağı 2 çorba kaşığı çiçek yağı Tuz -karabiber kekik Servisi için; Lavaş, roka, domates, biber, soğan Çoban Kavurma Tanımı Yapılışı Tencereyi ocağın üzerine alıyoruz. İç yağını kısık ateşte eritiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Sac Kavurma (Çobaniye) Tanımı İçin Malzemeler 1/2 (yarım) kg kuzu kuşbaşı 1 büyük kuru soğan 3 adet yeşil biber 2 adet kapya biber ️ 3 adet domates (dipfrizden kullandım) 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Pul biber ️ kekik Bir adet yufka Sac Kavurma (Çobaniye) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Üst Alt