Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler
3 tane yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
2 su bardağı un (Kontrollü ekleyelim)
Keki ıslatmak için;
2 çay bardağı süt
Kremşantisi için
2 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 buçuk su bardağı hindistan cevizi
Üst ganaj için;
200 gram sıvı krema
2 paket sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karıştırma kabı alarak içine yumurta ve şekeri ekleyerek iyice çırpalım ve ardından diğer malzemeleride ekleyip, karıştırdıktan sonra kelepçeli kalıbımızın altına yağlı kağıt koyup kek harcımızı dökelim.
Önceden ısıttığımız 180 derece fırında pişirelim sonra kekimiz soğuduktan sonra sütle ıslayalım.
Ardından bir kabın içinde kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırladıktan sonra pudra şekeri ve hindistan cevizini ekleyip tekrar karıştıralım (Koyu bir kıvam olacak)
Sonra kekimizin üzerine hazırladığımız kremşantiyi sürelim.
Kremamızı ocakta ısıtalım (Sakın kaynamasın) ve ısınınca ocağı kapatıp içine çikolataları ekleyelim ve karıştırarak çikolataları eritelim.
Ardından da kekimizin üzerine dökelim ve buzdolabında 1 saat bekletelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Cocostar Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
3 tane yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
2 su bardağı un (Kontrollü ekleyelim)
Keki ıslatmak için;
2 çay bardağı süt
Kremşantisi için
2 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 buçuk su bardağı hindistan cevizi
Üst ganaj için;
200 gram sıvı krema
2 paket sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karıştırma kabı alarak içine yumurta ve şekeri ekleyerek iyice çırpalım ve ardından diğer malzemeleride ekleyip, karıştırdıktan sonra kelepçeli kalıbımızın altına yağlı kağıt koyup kek harcımızı dökelim.
Önceden ısıttığımız 180 derece fırında pişirelim sonra kekimiz soğuduktan sonra sütle ıslayalım.
Ardından bir kabın içinde kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırladıktan sonra pudra şekeri ve hindistan cevizini ekleyip tekrar karıştıralım (Koyu bir kıvam olacak)
Sonra kekimizin üzerine hazırladığımız kremşantiyi sürelim.
Kremamızı ocakta ısıtalım (Sakın kaynamasın) ve ısınınca ocağı kapatıp içine çikolataları ekleyelim ve karıştırarak çikolataları eritelim.
Ardından da kekimizin üzerine dökelim ve buzdolabında 1 saat bekletelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Cocostar Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı