Cocostar Pasta Tanımı İçin Gereçler
2 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un +1 yemek kaşığı
2,5 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı çikolatalı dondurma sosu
Yoksada olur
Keki ıslatmak için;
1 çay bardağı süt
2,5 hindistan cevizi
1 paket krem şanti
1,5 çay bardağı süt
1,5 yemek kaşığı pudra şekeri
Çikolata garajı için;
100 gr bitter çikolata
100 gr çikolata
200 ml krema
Cocostar Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak kekimizi hazırlıyoruz.
Yumurta, süt ve şekeri çırpıp kalan gereçleri ek ediyoruz düzgünce karıştırıyoruz.
Yağlı kağıt serilmiş 26 cnm lik kalıba döküp 180 derecelik fırında pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz .
Pişen keki soğuduktan sonra sütü üzerine yavaş yavaş her yerine döküyoruz ve krem şantiyi hazırlıyoruz.
Tarife nazaran evvel süt ile düzgünce kıvam alana dek çırpıyoruz.
Daha sonra hindistan cevizi ve pudra şekerini ilave edip karıştırıyoruz.
Çikolata ganajı için kremayı kaynamadan sıcak olunca ocaktan alıp çikolataların üzerine döküp topaklanma kalmayana kadar karıştırıyoruz.
Daha sonra soğumaya bırakıyoruz.
Kekimizin üzerine evvel hindistan karışımlı kremayı döküp düzgünce düzleyip daha sonra çikolatasını döküyoruz.
Yavaşça üzerini isteğe nazaran süsleme yapıp 3 -4 adet buz dolabında bekletip servis yapıyoruz afiyet olsun
2 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 su bardağı un +1 yemek kaşığı
2,5 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı çikolatalı dondurma sosu
Yoksada olur
Keki ıslatmak için;
1 çay bardağı süt
2,5 hindistan cevizi
1 paket krem şanti
1,5 çay bardağı süt
1,5 yemek kaşığı pudra şekeri
Çikolata garajı için;
100 gr bitter çikolata
100 gr çikolata
200 ml krema
Cocostar Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak kekimizi hazırlıyoruz.
Yumurta, süt ve şekeri çırpıp kalan gereçleri ek ediyoruz düzgünce karıştırıyoruz.
Yağlı kağıt serilmiş 26 cnm lik kalıba döküp 180 derecelik fırında pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz .
Pişen keki soğuduktan sonra sütü üzerine yavaş yavaş her yerine döküyoruz ve krem şantiyi hazırlıyoruz.
Tarife nazaran evvel süt ile düzgünce kıvam alana dek çırpıyoruz.
Daha sonra hindistan cevizi ve pudra şekerini ilave edip karıştırıyoruz.
Çikolata ganajı için kremayı kaynamadan sıcak olunca ocaktan alıp çikolataların üzerine döküp topaklanma kalmayana kadar karıştırıyoruz.
Daha sonra soğumaya bırakıyoruz.
Kekimizin üzerine evvel hindistan karışımlı kremayı döküp düzgünce düzleyip daha sonra çikolatasını döküyoruz.
Yavaşça üzerini isteğe nazaran süsleme yapıp 3 -4 adet buz dolabında bekletip servis yapıyoruz afiyet olsun