SoruCevap
Yeni Üye
Çubuk Kabak Cipsi Tanımı İçin Gereçler
1 büyük kabak (Kiloluk)
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı sarımsak tozu (Sarımsak da olur)
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı nane
Çubuk Kabak Cipsi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kabağı güzelce yıkayıp parmak uzunluğunda dilimleyelim.
Sonrasında bir tabağa 2 yumurta 1 çay kaşığı karabiber tuz ve sarımsak tozu alıp güzelce karıştıralım.
Sonrasında öteki bir tabağa galeta unumuzu dökelim. Kabak dilimlerini evvel yumurtaya sonra galeta ununa batıralım.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Sonrasında naneli yoğurt ile servis edelim deneyenlere afiyet olsun
1 büyük kabak (Kiloluk)
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı sarımsak tozu (Sarımsak da olur)
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı nane
Çubuk Kabak Cipsi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kabağı güzelce yıkayıp parmak uzunluğunda dilimleyelim.
Sonrasında bir tabağa 2 yumurta 1 çay kaşığı karabiber tuz ve sarımsak tozu alıp güzelce karıştıralım.
Sonrasında öteki bir tabağa galeta unumuzu dökelim. Kabak dilimlerini evvel yumurtaya sonra galeta ununa batıralım.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Sonrasında naneli yoğurt ile servis edelim deneyenlere afiyet olsun