Dağılan Pasta Meskendeki Artan Kekiniz Mi Var Atmadan Kullanın Tanımı İçin Gereçler
Evvelki günden artan kek
400ml sahne (kremşanti)
250gr quark (veya maskarpon)
2 paket vanillin şekeri
Meyve mandalina ve ya muz
Dağılan Pasta Meskendeki Artan Kekiniz Mi Var Atmadan Kullanın Tanımı Yapılışı
Evvelki günden artan kekinizi elinizle küçültüp bir cam kabına alın onu güzelce bastırın.
Sonra 400ml sahne yahut 2 paket kremşantiyi ,vanilya şekeri ile kıvamı oluşana kadar mikser yardımı ile çırpın .
Sonra quark yahut maskorpon u ekleyin, bir spatula ile yavaş yavaş karıştırın.
Ufaladığınız kekin üzerine evvel mandalinayı dizin sonra sahneyi koyun ve dağıtın dikkatlice.
Tekrar üzerine mandalina koyun ve buz dolabında iki üç saat bekletin.
Altındaki kek servis ederken biraz dağılacaktır olsun özelliği bu zati
Evvelki günden artan kek
400ml sahne (kremşanti)
250gr quark (veya maskarpon)
2 paket vanillin şekeri
Meyve mandalina ve ya muz
Dağılan Pasta Meskendeki Artan Kekiniz Mi Var Atmadan Kullanın Tanımı Yapılışı
Evvelki günden artan kekinizi elinizle küçültüp bir cam kabına alın onu güzelce bastırın.
Sonra 400ml sahne yahut 2 paket kremşantiyi ,vanilya şekeri ile kıvamı oluşana kadar mikser yardımı ile çırpın .
Sonra quark yahut maskorpon u ekleyin, bir spatula ile yavaş yavaş karıştırın.
Ufaladığınız kekin üzerine evvel mandalinayı dizin sonra sahneyi koyun ve dağıtın dikkatlice.
Tekrar üzerine mandalina koyun ve buz dolabında iki üç saat bekletin.
Altındaki kek servis ederken biraz dağılacaktır olsun özelliği bu zati