Son konular

Denizli Usulü Sızırma

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Denizli Usulü Sızırma Tarifi İçin Malzemeler
Kemikli et
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı karabiber
1 adet limon
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı pul biber

Denizli Usulü Sızırma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri düdüklü tenceremize yerleştirirken aralarına baharatlarımızı limonumuzu ve tuzumuzu ekliyoruz.
Düdüklü tenceremizin kapağını kapatıyoruz.
Yaklaşık 3 yada 3,5 saat en kısık ayarda pişiriyoruz.
Kapağı açınca lokum kıvamında sızırmamız hazır. Bu kadar kolay ve o kadar da lezzetli. Afiyet olsun.
Denizli Usulü Sızırma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Döğme (Hatay Usulü) Tarifi İçin Malzemeler 1 tavuk göğsü 1 küçük parça kuyruk yağı (Olmasada olur) 2 adet soğan 1 kg buğday 1 kase haşlanmış nohut 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon Üzeri için Tereyağı Pulbiber Döğme (Hatay Usulü) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı kırmızı mercimek 12 su bardağı su (2 su bardağı et suyu kullanacaksanız eksiltin suyu) 2 büyük boy havuç (Rende) 1 orta boy patates (Rende) 2 adet knor et bulyon (yada 2 su bardağı et suyu) 1 yemek kaşığı sebzeli çeşni 1 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı mercimek 1 adet soğan 1 adet havuç 1 adet patates 6 bardak sıcak su 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket knor et suyu Üzeri için Toz kırmızıbiber Tereyağı Lokanta Usulü Mercimek Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Lokanta Usulü Yalancı Süzme Mercimek Çorbası (Blender İşlemi Gerektirmeyen) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı kırmızı mercimek 7 su bardağı soğuk su, (sıcak su kesinlikle eklemeyin yoksa mercimekler pişmeden haşlanır ve tencerenin dibine tutar) 1 tatlı kaşığı dolusu tuz 1 parça kemikli et (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  • Soru
Muhteşem Lezzetiyle Pratik Kuzu Tandır Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuzu kol kapama 2 adet orta boy soğan 5-6 adet tane karabiber 1 çay bardağı su Tuz Muhteşem Lezzetiyle Pratik Kuzu Tandır Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanlarımızı soyup, kalın halkalar şeklinde doğruyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Üst Alt