Denizli Usulü Sızırma Tarifi İçin Malzemeler
Kemikli et
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı karabiber
1 adet limon
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı pul biber
Denizli Usulü Sızırma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri düdüklü tenceremize yerleştirirken aralarına baharatlarımızı limonumuzu ve tuzumuzu ekliyoruz.
Düdüklü tenceremizin kapağını kapatıyoruz.
Yaklaşık 3 yada 3,5 saat en kısık ayarda pişiriyoruz.
Kapağı açınca lokum kıvamında sızırmamız hazır. Bu kadar kolay ve o kadar da lezzetli. Afiyet olsun.
Denizli Usulü Sızırma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kemikli et
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı karabiber
1 adet limon
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı pul biber
Denizli Usulü Sızırma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri düdüklü tenceremize yerleştirirken aralarına baharatlarımızı limonumuzu ve tuzumuzu ekliyoruz.
Düdüklü tenceremizin kapağını kapatıyoruz.
Yaklaşık 3 yada 3,5 saat en kısık ayarda pişiriyoruz.
Kapağı açınca lokum kıvamında sızırmamız hazır. Bu kadar kolay ve o kadar da lezzetli. Afiyet olsun.
Denizli Usulü Sızırma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı