Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Destek eğitim odasında en az kaç saat ders verilir?
görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir. ücreti, % artırımlı ödenir.Destek eğitim hangi saatlerde verilir?
İkili eğitim yapılan okullarda, velinin de onayını alarak, sabahçı öğrencilere öğleden sonra, öğleden sonra dersi olan öğrencilere sabah, Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.Destek eğitim Odası ücreti ne kadar?
Destek eğitim Odası ücreti ne kadar?2021 Yılı Ocak Ayı Kadrolu Öğretmen Net Ek Ders Saat Ücreti ( Vergi Dilimli Hesaplama)
KADROLU ÖĞRTEMEN EK DERS ÜCRET TİPİ | NET EK DERS SAAT ÜCRETİ
Özel Eğitim (% 25 Fazla Ek Ders Ücreti) | 24,44 TL
Destek Eğitim Odası (% 25 Fazla Ek Ders) | 24,44 TL
Gece / Hafta Sonu Ek Ders | 20,95 TL
Takviye Kursu Gündüz | 39,11 TL
Destek eğitim Odası 30 saate dahil mi?
Destek eğitim Odası 30 saate dahil mi?Sınıf öğretmenleri maaş ve ek ders karşılığı görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.
Destek eğitim odasında bir öğrenci kaç saat ders verilir?
Öğrencinin destek eğitim odasında alacağı haftalık ders saati, haftalık toplam ders saatinin %40’ını aşmayacak şekilde planlanır. Örneğin; haftalık 30 ders saati öğrenim gören bir öğrenci için söz konusu plan- lama en fazla 12 ders saati (30×40/100 = 12) olacak şekilde uygulanır.Destek eğitim Odası Haftada kaç saat?
Okul yöneticileri destek eğitim odasında görev alabilirler. Okul yöneticileri aylık karşılığı girmek durumunda oldukları ders görevlerini tamamladıktan sonra, hafta- da 6 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler.Destek Eğitim Odası 30 saate dahil mi?
Destek Eğitim Odası 30 saate dahil mi?Takviye Kurs ücreti ne kadar?
Takviye Kurs ücreti ne kadar?2021 yılı Destekleme ve yetiştirme kursu ek ders ücreti 42,41 TL oldu. 2021 Ocak ayında yapılan yüzde 7,36’lık zam oranı sonrasında DYK’lar hafta içi ek ders ücreti 39,11 TL , hafta sonu verilen DYK ise 41,9 TL olmuştu.