Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Küçük uzunluk karnabahar
Bulamak için sos;
1 çay bardağı süt
1 tane yumurta
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
İsteğe nazaran pul biber
Sostan sonra bulamak için;
1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu kullandım)
Kızartmak için;
Bolca sıvı yağ
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları çiçeklerini bıçakla kesip ayıralım ve güzelce yıkayalım, diriliği gidecek kadar haşlayalım.
Suyunu süzüp soğuduktan sonra yaprak üzere keselim.
Bir kasede sosu karıştırıp hazırlayalım, karnabaharları evvel sosa sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
İstediğimiz üzere servise hazırlayalım.
afiyet olsun
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Küçük uzunluk karnabahar
Bulamak için sos;
1 çay bardağı süt
1 tane yumurta
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
İsteğe nazaran pul biber
Sostan sonra bulamak için;
1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu kullandım)
Kızartmak için;
Bolca sıvı yağ
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları çiçeklerini bıçakla kesip ayıralım ve güzelce yıkayalım, diriliği gidecek kadar haşlayalım.
Suyunu süzüp soğuduktan sonra yaprak üzere keselim.
Bir kasede sosu karıştırıp hazırlayalım, karnabaharları evvel sosa sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
İstediğimiz üzere servise hazırlayalım.
afiyet olsun
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı