Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
2 modül tavuk göğsü
Yarım şişe soda
1 adet yumurta
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı un
Yarım tatlı kaşığı tatlı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı karbonat
Tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuğu ister küp ister julyen doğrayın.
Sos için tüm materyalleri bir kapta uygunca çırpın ve tavukları ekleyip karıştırın.
Üzerini streçleyip dolapta 1 saat dinlendirin.
Dinlenen tavukları bol yağda kızartın.
Sıcak servis yapın afiyet olsun
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 modül tavuk göğsü
Yarım şişe soda
1 adet yumurta
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı un
Yarım tatlı kaşığı tatlı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı karbonat
Tuz
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuğu ister küp ister julyen doğrayın.
Sos için tüm materyalleri bir kapta uygunca çırpın ve tavukları ekleyip karıştırın.
Üzerini streçleyip dolapta 1 saat dinlendirin.
Dinlenen tavukları bol yağda kızartın.
Sıcak servis yapın afiyet olsun
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı