Domates Çorbası Tanımı İçin Materyaller
4 adet orta uzunluk domates
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
5 su bardağı su (dilerseniz yarım bardak süt ekleyebilirsiniz)
2 tepeleme yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Domates Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağlarımızı koyup eritelim.
Üzerine unu koyup 1-2 dk kavuralım.
Akabinde salça ve püre haline getirdiğimiz domatesleri dökelim ve 4 – 5 dk kavuralım.
Akabinde suyumuzu koyalım.
Tuzunu damak zevkine nazaran ayarlayabilirsiniz.
Yaklaşık 15 dk kaynattıktan sonra robottan geçirelim.
Servis sırasında rendelenmiş kaşar peynir ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
4 adet orta uzunluk domates
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
5 su bardağı su (dilerseniz yarım bardak süt ekleyebilirsiniz)
2 tepeleme yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Domates Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağlarımızı koyup eritelim.
Üzerine unu koyup 1-2 dk kavuralım.
Akabinde salça ve püre haline getirdiğimiz domatesleri dökelim ve 4 – 5 dk kavuralım.
Akabinde suyumuzu koyalım.
Tuzunu damak zevkine nazaran ayarlayabilirsiniz.
Yaklaşık 15 dk kaynattıktan sonra robottan geçirelim.
Servis sırasında rendelenmiş kaşar peynir ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.