Domates Kabuğuyla Salça Yapımı

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Domates Kabuğuyla Salça İmali Tanımı İçin Materyaller
Domates kabuğu
Tuz

Domates Kabuğuyla Salça İmali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Konserveden kalan kabukları atmayıp kıymetlendirmek istedim.
Kabuklarımızı blender a yerleştirip hiç parçacık kalmayıncaya kadar çekiyoruz.
Daha sonra bu çıkan tortuyu uygunca süzüyoruz ben tülbent kullandım.
Çıkan suyu tencereye alıp kaynatıyoruz.
Daha sonra 1 gün balkonda dinlendiriyoruz ölçüsü çoksa bir kaç gün daha bekleyebilir.
Düzgünce çekişen salçamızı biraz tuz katıp kaldırıyoruz herkese afiyet olsun
Ben 5 kilo domatesi kullanmıştım konservede onun kabuklarıyla yaptım yalnızca 2 kaşık kadar çıkıyor dilerseniz domatesle de yapabilirsiniz tıpkı prosedürle hoşçakalın.
 
Üst Alt