Domates Kabuğuyla Salça İmali Tanımı İçin Materyaller
Domates kabuğu
Tuz
Domates Kabuğuyla Salça İmali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Konserveden kalan kabukları atmayıp kıymetlendirmek istedim.
Kabuklarımızı blender a yerleştirip hiç parçacık kalmayıncaya kadar çekiyoruz.
Daha sonra bu çıkan tortuyu uygunca süzüyoruz ben tülbent kullandım.
Çıkan suyu tencereye alıp kaynatıyoruz.
Daha sonra 1 gün balkonda dinlendiriyoruz ölçüsü çoksa bir kaç gün daha bekleyebilir.
Düzgünce çekişen salçamızı biraz tuz katıp kaldırıyoruz herkese afiyet olsun
Ben 5 kilo domatesi kullanmıştım konservede onun kabuklarıyla yaptım yalnızca 2 kaşık kadar çıkıyor dilerseniz domatesle de yapabilirsiniz tıpkı prosedürle hoşçakalın.
Domates kabuğu
Tuz
Domates Kabuğuyla Salça İmali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Konserveden kalan kabukları atmayıp kıymetlendirmek istedim.
Kabuklarımızı blender a yerleştirip hiç parçacık kalmayıncaya kadar çekiyoruz.
Daha sonra bu çıkan tortuyu uygunca süzüyoruz ben tülbent kullandım.
Çıkan suyu tencereye alıp kaynatıyoruz.
Daha sonra 1 gün balkonda dinlendiriyoruz ölçüsü çoksa bir kaç gün daha bekleyebilir.
Düzgünce çekişen salçamızı biraz tuz katıp kaldırıyoruz herkese afiyet olsun
Ben 5 kilo domatesi kullanmıştım konservede onun kabuklarıyla yaptım yalnızca 2 kaşık kadar çıkıyor dilerseniz domatesle de yapabilirsiniz tıpkı prosedürle hoşçakalın.