Domates Tuşusu Tanımı İçin Materyaller
2 kg domates
1 kg kıl biber tercihe nazaran acı yahut tatlı
1 baş sarımsak
2 buçuk yemek kaşık kaya tuzu
1 buçuk çay kaşığı sirke ve yağ
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1 tatlı kaşığı şeker
Domates Tuşusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Domatesleri robottan geçirilir.
Bir kaba alınır biberler doğranır.
Kaba almış olduğumuz domatese ek edin üzerine tüm gereçleri ekleyin.
1 saat ağzını kapatın bekletinki gereçler erisin .
Sonra kavanozlara alın.
Ağzını kapatın bir gün dışarda bekletin sonra dolapta saklayın.
2 kg domates
1 kg kıl biber tercihe nazaran acı yahut tatlı
1 baş sarımsak
2 buçuk yemek kaşık kaya tuzu
1 buçuk çay kaşığı sirke ve yağ
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1 tatlı kaşığı şeker
Domates Tuşusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Domatesleri robottan geçirilir.
Bir kaba alınır biberler doğranır.
Kaba almış olduğumuz domatese ek edin üzerine tüm gereçleri ekleyin.
1 saat ağzını kapatın bekletinki gereçler erisin .
Sonra kavanozlara alın.
Ağzını kapatın bir gün dışarda bekletin sonra dolapta saklayın.