Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dpu ne demek?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Dpu ne demek?​

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ya da kısaca DPÜ, Türkiye’nin Kütahya ilinde bulunan devlet üniversitesi.

DPÜ Uzaktan Eğitim mı?​

Üniversitemiz uzaktan öğretimle yürütülecek derslerin işlendiği platforma https://oys.dpu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.
DPÜ Erasmus sınavı ne zaman?​
Başvuruda üniversitemiz, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 7 Kasım 2021 tarihinde yapılan ve 26 Mart 2022 tarihinde yapılacak sınavlar Kabul edilecektir.

Dpu hangi üniversite?​

Dpu hangi üniversite?
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde 10 fakülte, 4 enstitü, 5 yüksekokul ve 15 meslek yüksekokul bulunmaktadır.

DPÜ kaç yıllık?​

DPÜ kaç yıllık?
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Üniversitesi 4 Yıllık Bölümleri için tıklayınız.

DPÜ yüz yüze mi?​

Eylül ayında artık yüz yüze eğitime başlıyoruz“ dedi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, öğrencilerimize yüz yüze eğitimin başlayacağı müjdesi verdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yüz Yüze mi?​

MEB Uzaktan Eğitim Kursları nereden izlenir?​
* Eğitimlerin izlenmesinde sorun yaşamamak için “Chrome” tarayıcısını kullanmanızı tavsiye ederiz. Tarayıcıdan lms.eba.gov.tr adresine girilerek Giriş’e tıklanır. Ardından açılan EBA GİRİŞ sayfasından Eba kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapılır.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Erasmus var mı?​

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Erasmus var mı?
Türkiye’de birkaç üniversite ile Erasmus+ kapsamında değişim yaptıkları, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile bu minvalde anlaşma yapacaklarından memnuniyet duyacaklarını belirttiler. Üniversitenin hem Üsküp’te hem de Kalkandelen’de kampüsü bulunmaktadır.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi kaçıncı sırada?​

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi kaçıncı sırada?
“DPÜ, TÜRKİYE’DEKİ ÜNİVERSİTELER ARASINDA 36. SIRADA” Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, GreenMetric dünya sıralamasında yapı-altyapı kategorisinde 217. sırada, ulaşım kategorisinde 216. sırada, eğitim kategorisinde 279. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi nasıl bir yer?​

kampüsü mimari açısından türkiye’deki sayılı üniversitelerindendir. fakülteler, kafeteryalar selçuklu mimarisi ile bezenmiştir, hatta içinde göleti bile bulunur. kurulduğu 12 yıldan bu yana öğrencilerine çok şeyler vaad etmese de bundan sonrası için geleceği oldukça parlaktır.

Dpu ne zaman kuruldu?​

3 Temmuz 1992Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlük Binası / Kuruluş
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Türkiye’de kaçıncı sırada?​

DPÜ yüz yüze eğitim ne zaman?​

DPÜ yüz yüze eğitim ne zaman?
560 GÜN SONRA ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞUYORUZ 2021-2022 akademik yılında yüz yüze eğitime dönülmesi kararının alınmasıyla derslerin başlaması için 27 Eylül 2021 tarihini belirleyen DPÜ’de 560 gün, başka bir deyişle 1 yıl 6 ay 11 gün sonra yeniden akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz aynı derslikte yer aldılar.

Dpu, "Dumlupınar Üniversitesi" anlamına gelir ve Türkiye'nin Kütahya ilinde bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversite bünyesinde 10 fakülte, 4 enstitü, 5 yüksekokul ve 15 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. Kuruluşu 3 Temmuz 1992 tarihine dayanmaktadır.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Erasmus+ programı kapsamında değişim programları düzenlemekte olup, öğrencilerine uluslararası fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca üniversite, GreenMetric dünya sıralamasında yer alarak çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekmektedir.

Üniversite kampüsü mimari açıdan öne çıkan bir yapıya sahiptir. Selçuklu mimarisiyle bezenmiş fakülteler ve kafeteryalar, görsel açıdan zengin bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca kampüs içinde gölet gibi doğal öğeler de bulunmaktadır.

DPÜ, Türkiye'deki üniversiteler arasında 36. sırada yer almaktadır. Bu başarı, üniversitenin eğitim, ulaşım ve yapı-altyapı kategorilerinde gösterdiği kaliteli çalışmaların bir sonucudur.

Yüz yüze eğitim konusunda ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, 2021-2022 akademik yılında yüz yüze eğitime dönülmesi kararı almış ve 27 Eylül 2021 tarihinde öğrencilerine tekrar yüz yüze eğitim imkânı sunmaya başlamıştır. Bu karar, öğrenciler ve akademisyenler arasında fiziksel etkileşimi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri