Ekmek Pizza Tanımı İçin Malzemeler
1 bütün ekmek
1 adet büyük domates
5-6 diş sarımsak
Tereyağı
Sucuk
Çekirdekleri ayıklanmış ve doğranmış zeytin
1 yemek kaşığı dolusu biber salçası
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı kadar pulbiber
Sosu için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı yada sıvı yağ
Kekik
Pulbiber
Ekmek Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle ekmeği dilimliyoruz ve alt ve üst kısımlarına tereyağı sürüp, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
Sosu için bir kaseye zeytinyağı yada sıvı yağ, salça, kekik minik minik doğranmış sarımsakları ve pulbiberi alıp, karıştırıyoruz ve ekmek dilimlerinin üzerine sürüyoruz.
Sucuk ve domatesleri küçük küçük doğruyoruz ve uygun bir karıştırma kabına alıyoruz sonra üzerine yumurta ,doğranmış zeytin ve pulbiberi ekleyip, karıştırıyoruz ve birer yemek kaşığı olacak biçimde çokça ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin.
Ben dereotuda kullandım dilerseniz sizde ekleyebilirsiniz.
180 derecede ısıttığımız fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
Üzerleri kızaran ekmek dilimlerini fırından alıp biraz dinlendirdikten sonra servis ediyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ❤
Ekmek Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 bütün ekmek
1 adet büyük domates
5-6 diş sarımsak
Tereyağı
Sucuk
Çekirdekleri ayıklanmış ve doğranmış zeytin
1 yemek kaşığı dolusu biber salçası
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı kadar pulbiber
Sosu için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı yada sıvı yağ
Kekik
Pulbiber
Ekmek Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle ekmeği dilimliyoruz ve alt ve üst kısımlarına tereyağı sürüp, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz.
Sosu için bir kaseye zeytinyağı yada sıvı yağ, salça, kekik minik minik doğranmış sarımsakları ve pulbiberi alıp, karıştırıyoruz ve ekmek dilimlerinin üzerine sürüyoruz.
Sucuk ve domatesleri küçük küçük doğruyoruz ve uygun bir karıştırma kabına alıyoruz sonra üzerine yumurta ,doğranmış zeytin ve pulbiberi ekleyip, karıştırıyoruz ve birer yemek kaşığı olacak biçimde çokça ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin.
Ben dereotuda kullandım dilerseniz sizde ekleyebilirsiniz.
180 derecede ısıttığımız fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
Üzerleri kızaran ekmek dilimlerini fırından alıp biraz dinlendirdikten sonra servis ediyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ❤
Ekmek Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı