Ekşili Karnabar Tanımı İçin Malzemeler
Karnabahar
Sosu için:
1 yemek kaşığı biber salçası
Biraz sıvı yağ
Yarım demet maydanoz
3 diş sarımsak
1 adet limonun suyu
4 bardak su (İsteğe nazaran çoğaltıp azaltabilirsiniz)
Ekşili Karnabar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba hafif ve pratik bir yemek isteyenler için
Karnabaharları haşlıyoruz.
Ayrı bir tencerede yağ ve salçayı kavuruyoruz.
Salça eriyince 4 bardak suyu ve doğradığımız maydanozları ve sarımsağı ekliyoruz.
Kaynadıktan sonra limon suyunu ekleyip 2 dk daha kaynatıyoruz.
Haşlanan karnabaharları çıkarıp kızartıyoruz.
Kızardıktan sonra sosu üstüne döküp servis ediyoruz .
Ekşili Karnabar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Karnabahar
Sosu için:
1 yemek kaşığı biber salçası
Biraz sıvı yağ
Yarım demet maydanoz
3 diş sarımsak
1 adet limonun suyu
4 bardak su (İsteğe nazaran çoğaltıp azaltabilirsiniz)
Ekşili Karnabar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba hafif ve pratik bir yemek isteyenler için
Karnabaharları haşlıyoruz.
Ayrı bir tencerede yağ ve salçayı kavuruyoruz.
Salça eriyince 4 bardak suyu ve doğradığımız maydanozları ve sarımsağı ekliyoruz.
Kaynadıktan sonra limon suyunu ekleyip 2 dk daha kaynatıyoruz.
Haşlanan karnabaharları çıkarıp kızartıyoruz.
Kızardıktan sonra sosu üstüne döküp servis ediyoruz .
Ekşili Karnabar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı