Elmalı Bisküvili Yalancı Profiterol Tanımı İçin Malzemeler
1,5 paket petibör bisküvi
2 elma
2 kaşık kahvaltı çikolatası
1 kaşık tarçın
Yarım bardak çevrilmiş ceviz (fındık yahut antep fıstığı da olur)
Çikolata sosu için;
1,5 su bardağı süt
1 paket hazır çikolata sosu
Süslemek için
Fındık
Fıstık
Ceviz
Elmalı Bisküvili Yalancı Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvileri rondodan geçirin elmaları da rondodan geçirin üzerine çikolata koyup karıştırın isterseniz fındık yahut ceviz kırığı ekleyebilirsiniz.
Bu kademede kıvamını ayarlayın, ele yapışmayacak hafif sert yumuşak bir karar olacak, şayet yumuşak olursa biraz daha bisküvi ekleyebilirsiniz. Ben biraz bisküvi ekledim. Bir kaşık tarçında aroma veriyor.
Sonra cevizden az küçük toplar yapın ve soğumaya buzdolabına bırakın. Sonra küçük bir tencerede çikolata sosu hazırlayın daha koyu kıvamlı olması için 1,5 bardak süt kullandım. Ocakta pişirip soğumaya bırakın.
Servis edileceği vakit çikolata sos döküp üzerine fıstık fındık ceviz hindistan cevizi yada renkli boncuklarla süsleyebilirsiniz afiyet olsun
Elmalı Bisküvili Yalancı Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1,5 paket petibör bisküvi
2 elma
2 kaşık kahvaltı çikolatası
1 kaşık tarçın
Yarım bardak çevrilmiş ceviz (fındık yahut antep fıstığı da olur)
Çikolata sosu için;
1,5 su bardağı süt
1 paket hazır çikolata sosu
Süslemek için
Fındık
Fıstık
Ceviz
Elmalı Bisküvili Yalancı Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvileri rondodan geçirin elmaları da rondodan geçirin üzerine çikolata koyup karıştırın isterseniz fındık yahut ceviz kırığı ekleyebilirsiniz.
Bu kademede kıvamını ayarlayın, ele yapışmayacak hafif sert yumuşak bir karar olacak, şayet yumuşak olursa biraz daha bisküvi ekleyebilirsiniz. Ben biraz bisküvi ekledim. Bir kaşık tarçında aroma veriyor.
Sonra cevizden az küçük toplar yapın ve soğumaya buzdolabına bırakın. Sonra küçük bir tencerede çikolata sosu hazırlayın daha koyu kıvamlı olması için 1,5 bardak süt kullandım. Ocakta pişirip soğumaya bırakın.
Servis edileceği vakit çikolata sos döküp üzerine fıstık fındık ceviz hindistan cevizi yada renkli boncuklarla süsleyebilirsiniz afiyet olsun
Elmalı Bisküvili Yalancı Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı