Elmalı Havuçlu Toplar Tarifi İçin Malzemeler
4 adet havuç
1 elma
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı ceviz içi
2 -3 tatlı kaşığı bal
Tarçın
Üzeri için
Hindistan cevizi
Bihter çikolata
Elmalı Havuçlu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabuklarını soyup rendelediğimiz elma ve havuçları, biraz su ekleyip kısık ateşte pişirelim.
Yulaf tarçın ve kırıkladığımız ceviz ekleyip pişirelim ocağı kapatmaya yakın balı ekleyelim.
Biraz soğuduktan sonra elimizle top gibi şekil verip hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Dolapta yarım saat soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya topları bulayalım ve üzerin toz antep fıstığı ile süsleyelim
Elmalı Havuçlu Toplar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
4 adet havuç
1 elma
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı ceviz içi
2 -3 tatlı kaşığı bal
Tarçın
Üzeri için
Hindistan cevizi
Bihter çikolata
Elmalı Havuçlu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabuklarını soyup rendelediğimiz elma ve havuçları, biraz su ekleyip kısık ateşte pişirelim.
Yulaf tarçın ve kırıkladığımız ceviz ekleyip pişirelim ocağı kapatmaya yakın balı ekleyelim.
Biraz soğuduktan sonra elimizle top gibi şekil verip hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Dolapta yarım saat soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya topları bulayalım ve üzerin toz antep fıstığı ile süsleyelim
Elmalı Havuçlu Toplar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı