Elmalı Havuçlu Toplar Tanımı İçin Gereçler
4-5 adet havuç
2 adet elma
Tarçın
Yarım su bardağı şeker
1 paket petibör bisküvi
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
Bulamak için;
Hindistan cevizi
Elmalı Havuçlu Toplar Tanımı Yapılışı
Birinci olarak, havuzumuzu ve elmamızı rendeleyelim ve tavamıza alalım.
Orta ateşte karıştırmaya başlayalım.
Daha sonra, tereyağımızı ve şekerimizi ilave edip yaklaşık 15 dk karıştıralım.
Kıvama gelen harcımızı ayrı bir kaba alalım ve üzerine cevizimizi ek edelim.
Birinci sıcaklığı çıktıktan sonra kaşık yardımıyla karıştıralım.
Daha sonra elimizle güzelce yoğuralım.
Başka rondodan geçirdiğimiz bisküvileri ek edelim ve uygunca yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayalım.
Daha sonra hindistan cevizine bulayalım.
Elmalı havuçlu toplarımız sunuma hazırdır. Deneyimleyenlere şimdiden afiyet olsun. Keyifli sunumlar dilerim
4-5 adet havuç
2 adet elma
Tarçın
Yarım su bardağı şeker
1 paket petibör bisküvi
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
Bulamak için;
Hindistan cevizi
Elmalı Havuçlu Toplar Tanımı Yapılışı
Birinci olarak, havuzumuzu ve elmamızı rendeleyelim ve tavamıza alalım.
Orta ateşte karıştırmaya başlayalım.
Daha sonra, tereyağımızı ve şekerimizi ilave edip yaklaşık 15 dk karıştıralım.
Kıvama gelen harcımızı ayrı bir kaba alalım ve üzerine cevizimizi ek edelim.
Birinci sıcaklığı çıktıktan sonra kaşık yardımıyla karıştıralım.
Daha sonra elimizle güzelce yoğuralım.
Başka rondodan geçirdiğimiz bisküvileri ek edelim ve uygunca yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayalım.
Daha sonra hindistan cevizine bulayalım.
Elmalı havuçlu toplarımız sunuma hazırdır. Deneyimleyenlere şimdiden afiyet olsun. Keyifli sunumlar dilerim