Elmalı Milföy Tanımı İçin Gereçler
5 yaprak milföy hamuru
1 adet elma
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığının ucu ile tarçın
Elmalı Milföy Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Elmayı parmak kalındığında dilimleyelim .
Ortadaki çekirdek kısmını çıkartalım.
Milföy hamurlarını ortadan ikiye bölelim.
Daha sonra fotoğraftaki üzere bıçakla keselim.
Dilimlediğimiz elma dilimini şeker ve tarçın karışımına bulayalım.
Daha sonra hamurun ortasına koyalım ve kestiğimiz yerlerden ortaya hakikat dört köşesini birleştirelim.
Öbür hamurlara da birebir süreci yapalım. ( isterseniz üzerine biraz daha şeker serpebilirsiniz ben üzerine şeker serptim. )
Evvelden ısıttığımız 180 derece fırında pişirelim. Afiyet olsun.
Elmalı Milföy Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 yaprak milföy hamuru
1 adet elma
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığının ucu ile tarçın
Elmalı Milföy Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Elmayı parmak kalındığında dilimleyelim .
Ortadaki çekirdek kısmını çıkartalım.
Milföy hamurlarını ortadan ikiye bölelim.
Daha sonra fotoğraftaki üzere bıçakla keselim.
Dilimlediğimiz elma dilimini şeker ve tarçın karışımına bulayalım.
Daha sonra hamurun ortasına koyalım ve kestiğimiz yerlerden ortaya hakikat dört köşesini birleştirelim.
Öbür hamurlara da birebir süreci yapalım. ( isterseniz üzerine biraz daha şeker serpebilirsiniz ben üzerine şeker serptim. )
Evvelden ısıttığımız 180 derece fırında pişirelim. Afiyet olsun.
Elmalı Milföy Tanımı Fotoğraflı Yapılışı