En Doğalından Mis Limonata Tanımı İçin Gereçler
1 adet portakal
1 adet limon
1-2 diş limon tuzu
1 su bardağı şeker
2,5 -3 litre su
En Doğalından Mis Limonata Tanımı Yapılışı
Öncelikle portakal ve limonu buzluğa koyup 1 gün dondurmamız gerek.
Lakin bütün halinde değil de minik kesimlere bölersek buzluktan çıkardıktan sonra çok beklememize gerek kalmaz.
Robota portakal ve limonu koyun. 1 su bardağı şekeri üzerine ek edin ve 5 dakika kadar robotta çekelim.
3 lt suya çektiğimiz portakal limon şeker karışımını ekleyelim.
1-2 limon tuzunu da ekleyip 5 dakika kadar bekletelim.
Bir kaba pak bir tülbent geçirelim yada ince tel süzgeçle içeceğimizi süzelim içinde hiç tane kalmasın.
Tülbent olması değerli daha kolaylaştırıyor bu işi.
Limonatamız hazır afiyet olsun
1 adet portakal
1 adet limon
1-2 diş limon tuzu
1 su bardağı şeker
2,5 -3 litre su
En Doğalından Mis Limonata Tanımı Yapılışı
Öncelikle portakal ve limonu buzluğa koyup 1 gün dondurmamız gerek.
Lakin bütün halinde değil de minik kesimlere bölersek buzluktan çıkardıktan sonra çok beklememize gerek kalmaz.
Robota portakal ve limonu koyun. 1 su bardağı şekeri üzerine ek edin ve 5 dakika kadar robotta çekelim.
3 lt suya çektiğimiz portakal limon şeker karışımını ekleyelim.
1-2 limon tuzunu da ekleyip 5 dakika kadar bekletelim.
Bir kaba pak bir tülbent geçirelim yada ince tel süzgeçle içeceğimizi süzelim içinde hiç tane kalmasın.
Tülbent olması değerli daha kolaylaştırıyor bu işi.
Limonatamız hazır afiyet olsun