En Sağlıklı En Güzel Karnabahar Böreği Tanımı İçin Materyaller
20 kol karnabahar
2 orta uzunluk havuç
1 büyük uzunluk patates
1 yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
3 adet yumurta
4 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
Tuz ,karabiber,pul biber
Gereğince zeytinyağı
Yan mezesi için
Kurutmalık kırmızı biber
1 diş sarımsak
Zeytinyağı
Tuz pul biberi
En Sağlıklı En Hoş Karnabahar Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle patates,karnabahar ve havucu yıkayıp doğrayıp büyük tencerede haşlayalım.
Haşlayıp suyunu süzüp soğuttuğumuz gereçlerimizi didik didik ufak ufak ellerimizle ezelim.
Yeşil soğan ,maydanoz ,dereotunu ufak ufak doğrayalım.
Materyallerimizi karıştırıp yumurta,un kabartma tozu ve baharatlarımızla yoğuralım zeytinyağını da ek edip karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serili borcama eşit hizada dökelim.
Üstüne çörekotu ya da susam serpiştirerek evvelce ısıtılmış fırında 180 derecede pişirelim. Pişme mühleti fırından fırına değişir, bu yüzden gözümüzü ayırmayalım. .
Pişen böreğimizin yanına mezesini yapalım :Haşlanmış biberleri keselim zeytinyağında sarımsak ve baharatlarla kavuralım.Afiyet olsun .
Bu tanımımızı çocuklarınıza yedirmenizi bilhassa tavsiye ediyorum bu ortada seramik bıçaklar besinlerin yararını öldürmüyor tüm tanımı bu formda yaptım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler .
En Sağlıklı En Lezzetli Karnabahar Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
20 kol karnabahar
2 orta uzunluk havuç
1 büyük uzunluk patates
1 yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
3 adet yumurta
4 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
Tuz ,karabiber,pul biber
Gereğince zeytinyağı
Yan mezesi için
Kurutmalık kırmızı biber
1 diş sarımsak
Zeytinyağı
Tuz pul biberi
En Sağlıklı En Hoş Karnabahar Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle patates,karnabahar ve havucu yıkayıp doğrayıp büyük tencerede haşlayalım.
Haşlayıp suyunu süzüp soğuttuğumuz gereçlerimizi didik didik ufak ufak ellerimizle ezelim.
Yeşil soğan ,maydanoz ,dereotunu ufak ufak doğrayalım.
Materyallerimizi karıştırıp yumurta,un kabartma tozu ve baharatlarımızla yoğuralım zeytinyağını da ek edip karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serili borcama eşit hizada dökelim.
Üstüne çörekotu ya da susam serpiştirerek evvelce ısıtılmış fırında 180 derecede pişirelim. Pişme mühleti fırından fırına değişir, bu yüzden gözümüzü ayırmayalım. .
Pişen böreğimizin yanına mezesini yapalım :Haşlanmış biberleri keselim zeytinyağında sarımsak ve baharatlarla kavuralım.Afiyet olsun .
Bu tanımımızı çocuklarınıza yedirmenizi bilhassa tavsiye ediyorum bu ortada seramik bıçaklar besinlerin yararını öldürmüyor tüm tanımı bu formda yaptım.
Hepinize kucak dolusu sevgiler .
En Sağlıklı En Lezzetli Karnabahar Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı