Enfes Etli Sebzeli Makarna Tanımı İçin Gereçler
1 paket penne makarna
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Gereğince sıcak su ve tuz
Sebzeli sosu ı̇çin;
4 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet domates
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
1 tutam maydanoz)
1 tane havuç
1 kahve fincanı zeytinyağı
2 yemek kaşığı salça (karışık)
1 kase et kavurma
1 tatlı kaşığı pul biber
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
1/2 (yarım) çay kaşığı kekik
Gereğince tuz
Üzeri ı̇çin;
Kaşar peyniri rendesi
Enfes Etli Sebzeli Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Sebzeli makarna tanımı için, tencereye sıcak suyu koyalım. Tuz ve zeytinyağını koyalım.
Kaynayınca, makarnayı ek edelim. 10 dakika pişmeye bırakalım.
O pişerken, biz sosunu hazırlayalım. Soğanı ve sarımsakları, biberleri koyalım. İyice kavuralım. Havuçları (rendeleyelim. )domatesleri (rendeleyelim).
Tavaya zeytinyağı koyup, soğanı ve biberleri.
2 yemek kaşığı domates ve biber karışık salça ek edelim. Biraz daha kavuralım.
Rendelenmiş domatesi havuçları ek edelim. Daha sonra kavurma etimizi ekleyip.
Tuzu ve baharatı ek edelim. Tuzu ve baharatı, kendi damak tadımıza göre ayarlayalım.
Pişen makarnayı süzüp, sosun içine alalım. Yada servis tabağına makarnamızı alalım üstüne hazırladığımız sosdan ekleyelim. Üzerine, rendelenmiş kaşar ve kıyılmış maydanozu koyalım.
Sebzeli makarna tanımı, servise hazır.
Afiyet olsun.
1 paket penne makarna
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Gereğince sıcak su ve tuz
Sebzeli sosu ı̇çin;
4 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet domates
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
1 tutam maydanoz)
1 tane havuç
1 kahve fincanı zeytinyağı
2 yemek kaşığı salça (karışık)
1 kase et kavurma
1 tatlı kaşığı pul biber
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
1/2 (yarım) çay kaşığı kekik
Gereğince tuz
Üzeri ı̇çin;
Kaşar peyniri rendesi
Enfes Etli Sebzeli Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Sebzeli makarna tanımı için, tencereye sıcak suyu koyalım. Tuz ve zeytinyağını koyalım.
Kaynayınca, makarnayı ek edelim. 10 dakika pişmeye bırakalım.
O pişerken, biz sosunu hazırlayalım. Soğanı ve sarımsakları, biberleri koyalım. İyice kavuralım. Havuçları (rendeleyelim. )domatesleri (rendeleyelim).
Tavaya zeytinyağı koyup, soğanı ve biberleri.
2 yemek kaşığı domates ve biber karışık salça ek edelim. Biraz daha kavuralım.
Rendelenmiş domatesi havuçları ek edelim. Daha sonra kavurma etimizi ekleyip.
Tuzu ve baharatı ek edelim. Tuzu ve baharatı, kendi damak tadımıza göre ayarlayalım.
Pişen makarnayı süzüp, sosun içine alalım. Yada servis tabağına makarnamızı alalım üstüne hazırladığımız sosdan ekleyelim. Üzerine, rendelenmiş kaşar ve kıyılmış maydanozu koyalım.
Sebzeli makarna tanımı, servise hazır.
Afiyet olsun.