Enfes Ötesi Harf Yaş Pasta (E) Tanımı İçin Gereçler
Pandispanya için;
8 yumurta
2 su bardağı şeker
1 çay bardağı su
2,3 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
2 çimdik tuz
Krema için;
1 litre süt
3 çay bardağı şeker
2 yumurta
1 çay bardağı un
2 çay bardağı nişasta
2 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı, margarin
1 poşet krem şanti
Dışı için;
Sade kremşanti (2 paket=1 kutu)
Çilek
Rulo gofret
Top çikolata
Küçük çikolata
Enfes Ötesi Harf Yaş Pasta (E) Tanımı Yapılışı
Pandispanya için yumurta sarılarımız ile şekeri çırpalım.
Akabinde ılık suyumuzu ekleyelim. Akabinde eleyerek katı materyalleri ekleyelim.
Farklı bir kapta yumurta beyazlarımızı bir fiske tuz ile krem şanti kıvamına gelene kadar çırpalım.
Bu iki karışımı birleştirip spatula ile karıştıralım.
Evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim yağlı kağıtta.
Denetim edin pişip pişmediğini fırına nazaran değişir. krema için vanilin tereyağı ve krem şanti hariç hepsini ekleyelim.
Sonra pişince soğutup bu kalan gereçleri ekleyelim. Keki süt ile ıslatalım.
Dışına kremşantiyi sürüp biraz ayıralım. Akabinde meyvelerimiz ve çikolatalarımız ile süsleyelim.
Ayırdığımız kremşantiyi sıkma torbası ile sıkıp süsleyelim.
Afiyet olsun. Sağlıklı nefis günleer. ❣❤
Pandispanya için;
8 yumurta
2 su bardağı şeker
1 çay bardağı su
2,3 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
2 çimdik tuz
Krema için;
1 litre süt
3 çay bardağı şeker
2 yumurta
1 çay bardağı un
2 çay bardağı nişasta
2 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı, margarin
1 poşet krem şanti
Dışı için;
Sade kremşanti (2 paket=1 kutu)
Çilek
Rulo gofret
Top çikolata
Küçük çikolata
Enfes Ötesi Harf Yaş Pasta (E) Tanımı Yapılışı
Pandispanya için yumurta sarılarımız ile şekeri çırpalım.
Akabinde ılık suyumuzu ekleyelim. Akabinde eleyerek katı materyalleri ekleyelim.
Farklı bir kapta yumurta beyazlarımızı bir fiske tuz ile krem şanti kıvamına gelene kadar çırpalım.
Bu iki karışımı birleştirip spatula ile karıştıralım.
Evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim yağlı kağıtta.
Denetim edin pişip pişmediğini fırına nazaran değişir. krema için vanilin tereyağı ve krem şanti hariç hepsini ekleyelim.
Sonra pişince soğutup bu kalan gereçleri ekleyelim. Keki süt ile ıslatalım.
Dışına kremşantiyi sürüp biraz ayıralım. Akabinde meyvelerimiz ve çikolatalarımız ile süsleyelim.
Ayırdığımız kremşantiyi sıkma torbası ile sıkıp süsleyelim.
Afiyet olsun. Sağlıklı nefis günleer. ❣❤