Resimli Enginarlı Pilav Tarifi
MALZEMELER
1 corba kaşığı tereyağı
1 cay bardağı bezelye
3 adet enginar
1 kase bakla
1 adet kuru soğan
1 kase pirinc
sıvıyağ
tuz
uzeri icin:
1 tutam dereotu
2 adet yeşil soğan
imagesenginarlipilavtarifiresimli5ad41226c48da
Enginarlı Pilav tarifi
Tencerenize tereyağını ve bir miktar sıvıyağı alıp ustune doğradığınız enginarları, kuru soğanı ekleyip soteleyinSonrasında ic baklayı ve bezelyeyi ekleyip sıcak su ilave edin 10 dakika pişirinSıcak su ile yıkadığınız pirincleri ,tuzunu ekleyip suyunu cekene dek pişirinDinlendirdikten sonra,dere otunu,soğanları ilave edin servis yapın
MALZEMELER
1 corba kaşığı tereyağı
1 cay bardağı bezelye
3 adet enginar
1 kase bakla
1 adet kuru soğan
1 kase pirinc
sıvıyağ
tuz
uzeri icin:
1 tutam dereotu
2 adet yeşil soğan
imagesenginarlipilavtarifiresimli5ad41226c48da
Enginarlı Pilav tarifi
Tencerenize tereyağını ve bir miktar sıvıyağı alıp ustune doğradığınız enginarları, kuru soğanı ekleyip soteleyinSonrasında ic baklayı ve bezelyeyi ekleyip sıcak su ilave edin 10 dakika pişirinSıcak su ile yıkadığınız pirincleri ,tuzunu ekleyip suyunu cekene dek pişirinDinlendirdikten sonra,dere otunu,soğanları ilave edin servis yapın