Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
1 kilo parça et kuzu veya dana tercihi size kalmış
4 adet orta boy patates
4 adet orta boy havuç
2 adet orta boy soğan (arpacık soğanda kullanabilirsiniz)
1 yemek kaşığı tereyağ
2 diş sarımsak
Kekik,tuz
Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tencereye ilk önce tereyağını ekleyip içine etleri koyup biraz kavurma işlemi yapıyoruz.
Daha sonra doğradığımız havuç,soğan ve sarımsağı ekleyip kavurma işlemine devam ediyoruz.
6 su bardağı kadar suyu ekleyip içine patatesleri,tuzunu ve kekiği ilave edip düdüklünün kapağını kapatarak pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun ❤.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo parça et kuzu veya dana tercihi size kalmış
4 adet orta boy patates
4 adet orta boy havuç
2 adet orta boy soğan (arpacık soğanda kullanabilirsiniz)
1 yemek kaşığı tereyağ
2 diş sarımsak
Kekik,tuz
Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tencereye ilk önce tereyağını ekleyip içine etleri koyup biraz kavurma işlemi yapıyoruz.
Daha sonra doğradığımız havuç,soğan ve sarımsağı ekleyip kavurma işlemine devam ediyoruz.
6 su bardağı kadar suyu ekleyip içine patatesleri,tuzunu ve kekiği ilave edip düdüklünün kapağını kapatarak pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun ❤.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı