Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
1 kg kemikli et
2 orta boy patates
250 gr arpacık soğan
5 adet havuç
2 baş sarımsak
Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce kemikli etimizi düdüklüye koyup haşlıyoruz.
Daha sonra düdüklüyü kapatıp etleri içinden alıp kemiklerinden ayırıyoruz.
Havuç ayıkladığımız eti, soğanı ve sarımsağı tencereye koyup 15 dk kaynatıyoruz.
Daha sonra patatesi de koyup patates yumuşayana kadar da kaynatıp kapatıyoruz.
Tuzunu ayarlarsınız damak tadınıza göre isterseniz limon ile servis yapabilirsiniz. Şifa deposu çorbamız hazır.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 kg kemikli et
2 orta boy patates
250 gr arpacık soğan
5 adet havuç
2 baş sarımsak
Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce kemikli etimizi düdüklüye koyup haşlıyoruz.
Daha sonra düdüklüyü kapatıp etleri içinden alıp kemiklerinden ayırıyoruz.
Havuç ayıkladığımız eti, soğanı ve sarımsağı tencereye koyup 15 dk kaynatıyoruz.
Daha sonra patatesi de koyup patates yumuşayana kadar da kaynatıp kapatıyoruz.
Tuzunu ayarlarsınız damak tadınıza göre isterseniz limon ile servis yapabilirsiniz. Şifa deposu çorbamız hazır.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı