Son konular

Et Haşlama

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
1 kg kemikli et
2 orta boy patates
250 gr arpacık soğan
5 adet havuç
2 baş sarımsak

Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce kemikli etimizi düdüklüye koyup haşlıyoruz.
Daha sonra düdüklüyü kapatıp etleri içinden alıp kemiklerinden ayırıyoruz.
Havuç ayıkladığımız eti, soğanı ve sarımsağı tencereye koyup 15 dk kaynatıyoruz.
Daha sonra patatesi de koyup patates yumuşayana kadar da kaynatıp kapatıyoruz.
Tuzunu ayarlarsınız damak tadınıza göre isterseniz limon ile servis yapabilirsiniz. Şifa deposu çorbamız hazır.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Zerdeçallı Terbiyeli Kuzu Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 1 kg kemikli kuzu eti (incik yahut 3-4 kesime ayrılmış kemikli kuzu kol) 7-8 adet minik patates ( yoksa 2 büyük patatesi iri küp olarak da kullanabilirsiniz) 2 havuç 5-6 adet arpacık soğan (yoksa 2 kuru soğanı bütün olarak da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Haşlama Et Tarifi İçin Malzemeler Yaklaşık 1.5 kg kemikli et 3-4 adet soğan ben 5-6 tane kullandım miktarı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz 1 yemek kaşığı salça 1 miktar sıvı yağ Baharat sevmediğim için kullanmadım dilerseniz kullanabilirsiniz karabiber çok yakışır Haşlama Et Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Kemikli Et Haşlama Tanımı İçin Gereçler 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 kilo kemikli et 2 adet orta uzunluk patates 4 adet havuç 1 adet küçük uzunluk soğan 10 su bardağı su 1 yemek kaşığı tuz Kemikli Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle etleri biraz kavuralım. Akabinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Sebzeli Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 1 kg et (haşlanmış) Yarım çay bardağı sıvıyağ 2 adet patates 2 adet havuç 6 -7 kadar ufak boy kuru soğan 1 su bardağı et suyu (haşladığımız etin suyu) 2 su bardağı su (üzeri geçinceye kadar) 1 yemek kaşığı un 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı zerdeçal Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Haşlama Tanımı İçin Materyaller 4-5 adet kemikli et ben buzluktan direk çözdürmeden kullandım 1 adet soğan 3-4 diş sarımsak 2 adet defne yaprağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber 1 tutam kırmızı pul biber 2 adet havuç Ben yağ kullanmadım zira et yağlıydı etin durumuna nazaran isteğe bağlı 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Üst Alt