Son konular

Et Sote Fuat Usulü

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Et Sote Fuat Metodu Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo kuş başı kırmızı et
1 adet soğan
1 adet domates
2 adet yeşil biber
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber

Et Sote Fuat Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etleri tencereye alıyoruz. Suyunu salıp çekmesi için kavuruyoruz.
Sonra sıvı yağ koyalım soğanları kavuralım.
Biraz sonra biberleri ekleyelim.
Salçaları koyup güzelce kavuralım.
Domates ve baharatları ekleyelim.
Pişmeye bırakalım.
En son sarımsakları ekleyelim pişince servis edelim.
Et Sote Fuat Tarzı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Et Sote Tanımı İçin Malzemeler 600 gram jülyen doğranmış et Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 kase arpacık soğan 1-2 diş sarımsak 2 adet yeşil biber jülyen kesilmiş 1 adet kırmızı biber jülyen kesilmiş 1,5 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı domates sosu Tuz Karabiber Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Et Sote Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo kırmızı et 2 adet kapya biber 2 adet yeşil biber 2 adet orta uzunluk soğan 3-4 diş sarımsak 2 adet domates 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası Pul biber Karabiber Tuz Kekik Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Eti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Fırında Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Gereçler Mantar 250 gram kuşbaşı (3 kişilik) 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil biber 2 adet kapya biber 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası Tereyağı Sıvı yağ Kekik Pul biber Karabiber Tuz Fırında Mantarlı Et Sote Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Saç Kavurma (Et Sote Aperatif Et Yemekleri) Tanımı İçin Gereçler 1 büyük kase minik minik doğranmış dana eti 2 adet kuru soğan 1 diş sarımsak 10 adet kıl biber 1 adet domates 1 yemek kaşığı salça Sıvıyağ Tatlı toz biber Karabiber Tuz Saç Kavurma (Et Sote Aperatif Et Yemekleri) Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Patates Püresi Tabanında Fırında Et Sote Tanımı İçin Malzemeler Yarım kg dana kuşbaşı 1 kase arpacık soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 2 adet yeşil biber 1 yemek kaşığı domates salçası Yarım su bardağı domates püresi ya da doğranmış domates Tuz, karabiber, pulbiber, kekik 1 su bardağı kaynar su Püre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Üst Alt