Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo kırmızı et
2 adet kapya biber
2 adet yeşil biber
2 adet orta uzunluk soğan
3-4 diş sarımsak
2 adet domates
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Pul biber
Karabiber
Tuz
Kekik
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti 10 dakika kadar düdüklü tencerede haşlayalım.
Haşlanan eti suyundan süzüp sıvı yağda kavuralım.
Biberler, sarımsak ve soğanı ekleyip düzgünce kavuralım.
Domates ekleyip ölene kadar pişirelim.
Daha sonra salçaları ekleyip düzgünce yedirelim.
En son baharatları ekleyelim.
Etin suyundan biraz ekleyebiliriz.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo kırmızı et
2 adet kapya biber
2 adet yeşil biber
2 adet orta uzunluk soğan
3-4 diş sarımsak
2 adet domates
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Pul biber
Karabiber
Tuz
Kekik
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti 10 dakika kadar düdüklü tencerede haşlayalım.
Haşlanan eti suyundan süzüp sıvı yağda kavuralım.
Biberler, sarımsak ve soğanı ekleyip düzgünce kavuralım.
Domates ekleyip ölene kadar pişirelim.
Daha sonra salçaları ekleyip düzgünce yedirelim.
En son baharatları ekleyelim.
Etin suyundan biraz ekleyebiliriz.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı