Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
600 gram jülyen doğranmış et
Yarım çay bardağı zeytinyağ
1 kase arpacık soğan
1-2 diş sarımsak
2 adet yeşil biber jülyen kesilmiş
1 adet kırmızı biber jülyen kesilmiş
1,5 yemek kaşığı salça
Yarım çay bardağı domates sosu
Tuz
Karabiber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri tavaya alalım kendi suyunu çekip yumuşayana kadar pişirelim.
Üzerine zeytinyağ ,sarımsak ve soğanları ekleyip kavuralım.
Ardından biberleri ekleyelim.
Kavurduktan sonra salça ve domates sosunu ekleyip karıştıralım.
Suyu ve baharatları ekleyip pişmeye bırakalım. Servise hazır afiyet olsun.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
600 gram jülyen doğranmış et
Yarım çay bardağı zeytinyağ
1 kase arpacık soğan
1-2 diş sarımsak
2 adet yeşil biber jülyen kesilmiş
1 adet kırmızı biber jülyen kesilmiş
1,5 yemek kaşığı salça
Yarım çay bardağı domates sosu
Tuz
Karabiber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri tavaya alalım kendi suyunu çekip yumuşayana kadar pişirelim.
Üzerine zeytinyağ ,sarımsak ve soğanları ekleyip kavuralım.
Ardından biberleri ekleyelim.
Kavurduktan sonra salça ve domates sosunu ekleyip karıştıralım.
Suyu ve baharatları ekleyip pişmeye bırakalım. Servise hazır afiyet olsun.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı