Etli Enginarlı Baby Pilav Tanımı İçin Gereçler
1 adet soğan
100 gram kadar kuzu kuşbaşı
2 adet enginar çanağı
1 fincan kadar pirinç
Zeytinyağı
Baharat(tuz, kimyon, nane, karabiber)
Etli Enginarlı Baby Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri minik kesimler halinde kesip soğanla birlikte kavuralım, azar azar su ekleyip etler yumuşayana kadar pişirelim.
Enginarlarıda farklı biryerde yumuşayana kadar haşlayalım.
Enginarlar piştiğinde minik minik kesip etlerin içine ek edelim.
Yıkayıp süzdüğümüz pirinçleride ekleyip biraz kavuralım.
Baharatlarımızı da ekleyip üzerine su ekleyip yaklaşık 15 dk pişirelim.
1 adet soğan
100 gram kadar kuzu kuşbaşı
2 adet enginar çanağı
1 fincan kadar pirinç
Zeytinyağı
Baharat(tuz, kimyon, nane, karabiber)
Etli Enginarlı Baby Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri minik kesimler halinde kesip soğanla birlikte kavuralım, azar azar su ekleyip etler yumuşayana kadar pişirelim.
Enginarlarıda farklı biryerde yumuşayana kadar haşlayalım.
Enginarlar piştiğinde minik minik kesip etlerin içine ek edelim.
Yıkayıp süzdüğümüz pirinçleride ekleyip biraz kavuralım.
Baharatlarımızı da ekleyip üzerine su ekleyip yaklaşık 15 dk pişirelim.