Son konular

Etli Volovan

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Etli Volovan Tanımı İçin Malzemeler
400 gram dana kuş başı (tavukta kullanılabilir)
1 orta uzunluk soğan
3 adet yeşil biber
2 adet domates
3 bardak kaynar su
10 adet milföy
1 adet yumurta sarısı
200 gram kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber

Etli Volovan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
400 gram kuş başının suyunu çektirip kavuralım.
3 bardak suyumuzu ekleyip pişirmeye bırakalım.
Pişen etimize soğan, biber, domates ve baharatlarımızı ekleyelim.
10 adet milföyümüzü her bir karesini su bardağı yardımı ile daire formunda çıkaralım.
Arta kalan milföyü uzun ince şerit yapıp, çıkardığımız dairenin üstüne saralım.
Yumurta sarısını etrafına sürelim, ortasını çatallayalım ki kabarmasın.
Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında milföylerimizi pişirelim.
Pişen milföylerin ortasına iki, üç kaşık et dolduralım ve üstüne kaşar peynirini koyup kaşarlar eriyene kadar tekrar fırına verelim.
Afiyet olsun.

Etli Volovan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Tavuklu Mantarlı Volovan Tanımı İçin Materyaller 1 paket milföy 1 adet yumurta İç harcı için; 500 gram tavuk göğsü 300 gram mantar 1 adet kuru soğan 1 tutam kereviz yaprağı 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı köri 1 çay kaşığı 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Yarım tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Konutta Nefis Lezzet Etli Wrap (Etli Dürüm) (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 300-400 gram dana eti Tortilla ekmeği 2 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber 1 adet soğan Mısır Yarım çay bardağı kaşığı sıvı yağ Kaşar peyniri Kırmızı toz biber Karabiber Kekik Kırmızı pul biber Tuz Meskende Nefis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru
Kuzu Etli Patlıcan Şiş Kebabı Tanımı İçin Gereçler 500 gram kuzu kuş başı 4 adet orta uzunluk patlıcan 3-4 adet yeşil biber 2-3 adet domates 1 çay kaşığı pulbiber Damak tadınıza nazaran tuz İsteğe nazaran 1 çay kaşığı kekik Kızartmak için: 1.5 çay bardağı sıvı yağ, Sos için: 1.yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru
Mantarlı Etli Graten (Kesinlikle Denemelisiniz) Tanımı İçin Malzemeler Et sote için: 1 kg az yağlı dana kuşbaşı Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 büyük uzunluk soğan 1’er tatlı kaşığı tuz,pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 400 gram beyaz kültür mantarı 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 tutam tuz 2 tane kapya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru
Etli Mantar Sote Tarifi İçin Malzemeler 1 kg mantar 400 gram kuş başı et 1 adet kuru soğan 5 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 5 -6 adet domates 1 adet kapya biber 1 su bardağı su 1 fincan zeytinyağı Karabiber Pul biber Kırmızı toz biber Kimyon Tuz Etli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Üst Alt