Etli Yeşil Fasulye Sulusu Tanımı İçin Gereçler
Yarım kg yeşil fasulye
400 gr kırmızı dana et
150 gr haşlanmış nohut
1 adet kuru soğan
1 yeşil biber
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı
3 adet domates
1 litre su
Etli Yeşil Fasulye Sulusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulyeleri ayıklayıp doğruyoruz.
Eti doğrayıp tencereye alıp kavuruyoruz.
Zeytin yağı koyup soğanı ve biberi doğrayıp kavuruyoruz.
Domatesleri soyup doğruyoruz onları da ek ediyoruz.
Fasulyeleri üstüne koyuyoruz, baharatları ve salçayı ekliyoruz.
Üstüne suyu da ek ediyoruz, fasulyelerin pişmesini bekliyoruz.
Nohutları da ekleyip yemeğimizin altını kapatabiliriz. Afiyet olsun
Etli Yeşil Fasulye Sulusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kg yeşil fasulye
400 gr kırmızı dana et
150 gr haşlanmış nohut
1 adet kuru soğan
1 yeşil biber
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı
3 adet domates
1 litre su
Etli Yeşil Fasulye Sulusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulyeleri ayıklayıp doğruyoruz.
Eti doğrayıp tencereye alıp kavuruyoruz.
Zeytin yağı koyup soğanı ve biberi doğrayıp kavuruyoruz.
Domatesleri soyup doğruyoruz onları da ek ediyoruz.
Fasulyeleri üstüne koyuyoruz, baharatları ve salçayı ekliyoruz.
Üstüne suyu da ek ediyoruz, fasulyelerin pişmesini bekliyoruz.
Nohutları da ekleyip yemeğimizin altını kapatabiliriz. Afiyet olsun
Etli Yeşil Fasulye Sulusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı