Mesken Makarnası Tanımı İçin Materyaller
1 yumurta
Yarım su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
Konut Makarnası Tanımı Yapılışı
Yumurta tuz ve suyumuzu ekleyip unu da yavaş yavaş ekleyip yoğuruyoruz.
Hafif yapışkan bir hamur haline getirip bezelere ayırıp 5 dakika dinlendiriyoruz.
Hamurlarımızı hafif kalınlıkta açıp görselde ki üzere kesiyoruz.
Kaynayan suyumuza hamurlarımızı atıp pişiriyoruz.
Hazır makarnalardan bin kat daha hoş.
İsteğe nazaran yanına tavuk sote yada benim üzere üzerine kıyma yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
1 yumurta
Yarım su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
Konut Makarnası Tanımı Yapılışı
Yumurta tuz ve suyumuzu ekleyip unu da yavaş yavaş ekleyip yoğuruyoruz.
Hafif yapışkan bir hamur haline getirip bezelere ayırıp 5 dakika dinlendiriyoruz.
Hamurlarımızı hafif kalınlıkta açıp görselde ki üzere kesiyoruz.
Kaynayan suyumuza hamurlarımızı atıp pişiriyoruz.
Hazır makarnalardan bin kat daha hoş.
İsteğe nazaran yanına tavuk sote yada benim üzere üzerine kıyma yapabilirsiniz. Afiyet olsun.