Ev Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler
2 adet limon
1 adet portakal
2 su bardağı toz şeker
16 bardak su
Ev Üretimi Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Limonlar ve portakal çok az dondurucuda dondurulur.
Toz şekerle birlikte rondodan geçirilir ve büyük bir kaba alınır.
Üzerine su ek edilip, karıştırılır. Kapağı kapatılıp bir saat kadar bekletildikten sonra süzülür.
Ben bu formda tupperware çok hedefli sürahisinde koruma ediyorum. Yaklaşık 20 gün hiç bozulmadan tüketilebilir. Afiyet olsun.
Ev Üretimi Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet limon
1 adet portakal
2 su bardağı toz şeker
16 bardak su
Ev Üretimi Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Limonlar ve portakal çok az dondurucuda dondurulur.
Toz şekerle birlikte rondodan geçirilir ve büyük bir kaba alınır.
Üzerine su ek edilip, karıştırılır. Kapağı kapatılıp bir saat kadar bekletildikten sonra süzülür.
Ben bu formda tupperware çok hedefli sürahisinde koruma ediyorum. Yaklaşık 20 gün hiç bozulmadan tüketilebilir. Afiyet olsun.
Ev Üretimi Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı