Meskende Üretimi Limonata Tanımı İçin Gereçler
1 adet limon
1 adet portakal
1 su bardağı şeker
1 tatlı kaşığı limon tuzu
2.5 litre su
İsteğe bağlı süslemek hedefli nane
Konutta İmali Limonata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle portakal ve limonu donduralım.
Bu süreç için bir gece evvelden dolaba koyabilirsiniz.
Donan meyveleri çıkarıp 5 7 dk biraz çözülmesini bekleyelim.
Meyveleri 8 eş modüle bölüp 1 su bardağı şeker ile blenderdan 2 dk boyunca geçirelim.
Üzerine suyumuzu ek edip limon tuzumuzu ekleyip şeker ve tuz eriyene kadar uygunca karıştıralım.
Son olarak yaptığımız karışımı tülbentten geçirip tülbentte kalan püreleri uygunca sıkalım.
Limonatayı servis edip isteğe bağlı nanesini koyup afiyetle içebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun
1 adet limon
1 adet portakal
1 su bardağı şeker
1 tatlı kaşığı limon tuzu
2.5 litre su
İsteğe bağlı süslemek hedefli nane
Konutta İmali Limonata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle portakal ve limonu donduralım.
Bu süreç için bir gece evvelden dolaba koyabilirsiniz.
Donan meyveleri çıkarıp 5 7 dk biraz çözülmesini bekleyelim.
Meyveleri 8 eş modüle bölüp 1 su bardağı şeker ile blenderdan 2 dk boyunca geçirelim.
Üzerine suyumuzu ek edip limon tuzumuzu ekleyip şeker ve tuz eriyene kadar uygunca karıştıralım.
Son olarak yaptığımız karışımı tülbentten geçirip tülbentte kalan püreleri uygunca sıkalım.
Limonatayı servis edip isteğe bağlı nanesini koyup afiyetle içebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun