Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı İçin Gereçler
1 kiloluk kavanoz fasulye turşusu
1 büyük soğan piyazlık doğranmış
3 çorba kaşığı zeytin yağ 1 çorba kaşığı da piştikten sonra üzerine
2 çay kaşığı pul biber
Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Turşumuzu süzelim, doğrayalım. ben yazdan yapmıştım sayfamda da var tanımı şayet turşunuz tuzluysa biraz ılık suda bekletin.
Tencereye doğranmış soğan ve yağı alalım kavuralım güzelce.
Sonra üzerine turşuyu ek edelim, pul biber serpelim 3/4 dakika kadar kavuralım.
Servis tabağına alalım, üzerine zeytin yağı gezdirelim. Deneyecek olanlara afiyet olsun turşunun tuzu kâfi olduğu için tuz kullanmadım.
Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kiloluk kavanoz fasulye turşusu
1 büyük soğan piyazlık doğranmış
3 çorba kaşığı zeytin yağ 1 çorba kaşığı da piştikten sonra üzerine
2 çay kaşığı pul biber
Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Turşumuzu süzelim, doğrayalım. ben yazdan yapmıştım sayfamda da var tanımı şayet turşunuz tuzluysa biraz ılık suda bekletin.
Tencereye doğranmış soğan ve yağı alalım kavuralım güzelce.
Sonra üzerine turşuyu ek edelim, pul biber serpelim 3/4 dakika kadar kavuralım.
Servis tabağına alalım, üzerine zeytin yağı gezdirelim. Deneyecek olanlara afiyet olsun turşunun tuzu kâfi olduğu için tuz kullanmadım.
Fasulye Turşusu Kavuması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı