Fava Tanımı İçin Materyaller
1 su bardağı kuru bakla
1 soğan
1 diş sarımsak
Tuz
2 kesme şeker
Yarım bağ dereotu
Fava Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
1 soğan ve sarımsak küçük olarak doğranır.
Zeytinyağında biraz kavrulur.
İçine kuru bakla, şeker ve tuz eklenir.
Üzerine 2 lt su konur. Denetimli olarak pişirilir.
Baklalar güzelce eriyince, hafif sulu bir formda blender ile çekilir.
İçine dereotu eklenip bir kaba alınır.
Soğuyana kadar buzdolabında dinlendirilir.
Servis tabağına aksi çevrilip servis edilir.
Afiyet olsun!.
1 su bardağı kuru bakla
1 soğan
1 diş sarımsak
Tuz
2 kesme şeker
Yarım bağ dereotu
Fava Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
1 soğan ve sarımsak küçük olarak doğranır.
Zeytinyağında biraz kavrulur.
İçine kuru bakla, şeker ve tuz eklenir.
Üzerine 2 lt su konur. Denetimli olarak pişirilir.
Baklalar güzelce eriyince, hafif sulu bir formda blender ile çekilir.
İçine dereotu eklenip bir kaba alınır.
Soğuyana kadar buzdolabında dinlendirilir.
Servis tabağına aksi çevrilip servis edilir.
Afiyet olsun!.